Perfect Fit | Consiliere nutritionala
8142
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-8142,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.8,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Eat healthy

 

Be healthy! 

 

 

Consiliere nutritionala

Asistam in ultimii ani la o crestere masiva a interesului oamenilor fata de calitatea vietii lor. Acordam semnificativ mai multa importanta sanatatii, frumusetii si starii noastre de bine. Devenim constienti ca alegerile pe care le facem zi de zi, stilul de viata si alimentatia au o influenta determinanta asupra noastra si dorim sa le imbunatatim.

Nutritionistul nostru te va invata cum sa adopti un stil de viata mai sanatos si mai echilibrat. Pentru noi, fiecare client este unic, asa ca planul nutritional propus va fi special conceput in functie de nevoile tale specifice. Te vom invata cum sa iti planificati meniul saptamânal, ce alimente sa alegi si ce produse sa eviti când mergi la cumparaturi, cum sa „citesti” corect etichetele alimentelor, cum sa adaptezi meniul la diferitele intolerante alimentare, ce alegeri sa faci in concediu, la restaurant, la munca, acasa.

Consilierea nutritionala se va realiza in 3 etape:

  • Prima etapa consta in evaluarea completa a starii de sanatate, a statusului si istoricului metabolic si nutritional, analiza compozitiei corporale, stabilirea greutatii ideale, stabilirea etapelor de urmat in functie de organismul fiecarui pacient pentru atingerea obiectivului dorit.
  • In cadrul celei de-a doua etape, pe baza informatiilor rezultate din evaluare, nutritionistul va intocmi un plan nutritional personalizat. Acesta va urmari atingerea greutatii dorite fara infometare sau privarea de alimentele care iti fac placere si in acelasi timp va tine cont de intolerantele alimentare ale fiecaruia.
  • A treia etapa presupune evaluarea permanenta a reactiei organismului fata de programul urmat si stabilirea obiectivelor pentru urmatoarele perioade.