Perfect Fit | Ems
7370
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-7370,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.8,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Conceptul Perfect FIT

Soluția Perfect FIT

La Perfect FIT am creat spatial ideal pentru ca tu sa atingi obiectivele pe care ti le doresti, indiferent ca este vorba de pierdere in greutate, tonifiere sau imbunatatirea stilului de viata. Antrenamentele se desfasoara sub stricta supraveghere a antrenorilor nostri care sunt pregatiti sa te ajute si sa te sustina pe drumul tau catre corpul perfect pe care ti-l doresti.

Noua generatie a aparatelor EMS, asa cum este si aparatul Miha Bodytec cu care efectuam antrenamentele la Perfect FIT, tensioneaza muschii cu ajutorul unui curent alternativ de intensitate mica, fiind o metoda nu numai sigura, dar si deosebit de eficienta, deoarece implica 90% din musculatura corporala.

Fata de tratamentele de tip vechi, bazate pe stimulare electrica, aparatul Miha Bodytec antreneaza atât muschii vizibili cât si pe cei situati mai adânc. Nu exista alte limite de intensitate si de cantitate decât rezistenta noastra proprie! Impulsul electric nu se concentreaza intr-un punct, fiind distribuit uniform pe intreaga suprafata a electrodei, nu exista puncte piscatoare care transmit electrocutari puternice.

In timpul antrenamentului scurt se resimte numai munca curata a musculaturii, fara suprasolicitarea tendoanelor si a articulatiilor.

Dupa antrenament te vei simti energizat si plin de viata, iar un masaj la finalul antrenamentului te poate duce mai aproape de rezultatele dorite!

Pentru ca ne dorim promovarea unui stil de viata sanatos si suntem alaturi de tine pentru atingerea acestui obiectiv suntem pregatiti sa iti oferim consiliere nutritionala personalizata.

La Perfect FIT garantam un antrenament cu succes, dar si placut in acelasi timp! Si totul intr-o singura sedinta de 20 minute. Este o afirmatie indrazneata? Incearca pe propria ta piele!

30

Zile

20

Durata sedinta – min

2

Nr. sed. pe saptamana

7800

Calorii arse

ANTRENORII TAI

“Vom da 110% pentru ca dvs. să vă atingeți forma perfectă!”