Perfect Fit | Masaj
7449
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-7449,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.8,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

M-A-S-A-J

Soluția Perfect FIT

Masajul

Masajul este una dintre cele mai vechi terapii de vindecare cunoscute de om. Cuvântul provine din arăbescul massa ce înseamnă: a atinge, a simți sau a manipula sau din latinescul massa ce înseamnă masă, masă densă. O astfel de terapie aduce nu doar relaxare, ci ajută organismul să-și întărească sistemul imunitar, îmbunătățește circulația și oferă în același timp un tonus muscular.

Masajul în sine nu poate creste forța musculară, dar poate reduce timpul de recuperare a mușchilor după o sesiune epuizanta de exerciții fizice. Masajul ajuta la relaxarea mușchilor contractați. Masajul îmbunătățește si funcțiile sebacee ale pielii si desfundă glandele sudoripare care ajută la revitalizarea și detoxifierea pielii.

Un masaj delicat stimulează terminațiile nervoase senzoriale de la nivelul pielii, care transmit mesaje prin intermediul sistemului nervos și ajută creierului să elibereze endorfine. Acestea sunt analgezice naturale ale corpului, substanțe chimice care creează un sentiment de bine.

Te invitam sa descoperi ritualuri de masaj care îți răsfață simțurile, create sa îți redea starea de echilibrul psiho-fizic de care ai nevoie și care îmbunătățesc starea de sănătate.

  • Masaj de relaxare
  • Masaj anticelulitic
  • Masaj cu pietre
  • Masaj Suedez
  • Drenaj limfatic