Perfect Fit The workout that works | Echipa
13822
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13822,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Echipa

Andrei

Fondator & Fizioterapeut

Andrei Gheorghe este fost sportiv de performanta, kinetoterapeut, personal trainer si specialist in posturare.
Absolvent al Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport si licentiat in Kinetoterapie, Andrei e pasionat de a intelege problemele din corp si de a gasi feluri noi de ale rezolva.
In 2013 a fondat centrul de kinetoterapie si fitness Perfect FIT Center, iar de atunci a schimbat vietile a sute de clienti ajutandu-i sa isi recapete mobilitatea, conditia fizica si performanta atletica.

George

Medic Primar Ortopedie

Dupa 8 ani la Clinica de Ortopedie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, George este acum unul dintre specialistii spitalului CF2, colaborand in acelasi timp cu clinici private.
George a ales sa faca parte din echipa Perfect Fit pentru ca stie ca recuperarea este un job de echipa in care mediul ortoped are nevoie de colaborarea indeaproape a colegilor care asigura recuperarea medicala (fizio si kinetoterapie), pentru a trata cu success afectiunile aparatului
musculoscheletal.
Crede ca meseria unui doctor e sa trateze oameni, nu afectiuni, de aceea incepe fiecare consultatie cu intelegere si daruiere si o finalizeaza cu profesionalism.

Alexandra

Nutritionist

Sportiva de performanta in prima liga, de mai bine de 10 ani, Alexandra a fost mereu preocupata de un stil de viata cat mai sanatos, astfel incat alegerea de a continua cariera ca nutritionist a fost una naturala.

Nu crede in diete, ci in a-si invata clientii sa gaseasca un stil de viata sanatos, care sa poata fi sustinut pe termen lung, nu doar timp de cateva luni. Diferenta dintre dieta si stilul de viata sanatos este ca totul este personalizat 100%, schimbarile vin sigur si eficient, fara efectul de yo-yo pe care il au dietele.