Perfect Fit The workout that works | Stay safe, stay fit!
15621
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15621,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Stay safe, stay fit!

Stay safe, stay fit!

Sunt Andrei Gheorghe, fost sportiv de performanta si fondatorul Perfect Fit. Si cred ca acum avem cea mai mare nevoie de sport. Pentru ca sportul ne da vitalitate, incredere, rigoare, optimism, ne imbunatateste postura, imunitatea si metabolismul. Si tocmai de aceea am creat la Perfect Fit conditiile perfecte pentru a te putea antrena in siguranta.

Real personal training

Programam fiecare sesiune de antrenament astfel incat sa fii doar tu si antrenorul in sala. Antrenorul va purta mereu masca si iti recomandam sa o faci si tu. Daca exercitiile vor fi prea intense, tu poti sa renunti la masca pentru ca distanta sociala va fi mereu respectata in aceste conditii, iar antrenorul isi va pastra masca. Aceleasi conditii sunt respectate si cand vine vorba de serviciile de masaj si recuperare medicala.

Dezinfectam si aerisim inainte de fiecare sesiune

Intre programari pastram o ferrastra de 10 minute pentru a aerisi si dezinfecta spatiile comune si aparatele de fitness.

Ne gasesti usor, in centrul Bucurestiului

Perfect Fit e un studio aflat foarte aproape de Piata Romana. Astfel ca poti ajunge usor la noi cu metroul sau mijloacele de transport in comun de oriunde ai locui. Iar daca vii cu masina, o poti lasa in parcarea din fata.

Probabil cel mai mic pret din piata de personal training

Cu doar 50 lei/ sedinta poti beneficia de personal training cu un specialist in kinetoterapie si posturare si fost sportiv de performanta. Am ales acest pret pentru ca vrem ca sportul sub indrumarea unui expert sa fie accesibil pentru cat mai multi oameni.

Posibilitatea de a continua antrenamentele online

In eventualitatea in care intervin conditii de forta majora, sedintele platite in avanas se pot transfera fara probleme in sesiuni 1 to 1 online. Am experimentat asta in perioada starii de urgenta din primavara cu rezultate excelente pentru clientii care au ales aceasta varianta.

So…

In concluzie, ai toate motivele sa imi dai un telefon si sa stabilim o sedinta in care sa vezi cat de frumos si placut poate fi sportul sub indrumarea unui specialist.
Te astept cu un mesaj pe WhatsApp la 0757317235.
Program:
09.00-12.00 
14.00-16.00
19.00-21.00